onsdag 27 januari 2010

Roof tops och ground floors

Fast beslutna att testa roof top baren på The Standard tänkte vi att det kan ju inte vara abonnerat en tisdagskväll. Så med gott mod gjorde vi ett nytt försök, men icke! ”Lista eller reservationer enbart ikväll vänner...” Yeah riiight!! En tisdag... Stor chans att det stämmer liksom. Två svenska ”turistpar” utan kontakter i NY klingade visst illa för entrévärden. Återkommer med info om vårt tredje gången gillt försökt...

Istället gick vi till gamla Buddha Bar, numera Ajna Bar. Fast det kändes som Buddha Bar anno tidigt 2000-tal ändå, fast utan alla ”coola” människor. Stor lokal med asiatisk inredning men nej, inget återbesök där inte.

Fortfarande insnöade på roof top temat styrde vi våra steg mot det relativt nya hotellet Gansevoort, beläget precis mitt emot Pasits. Och ja, där fanns det en roof top bar och nä, den är enbart cool på sommaren då verandan och den stora terrassen inte är inslagna i plastväggar. Då ser jag verkligen potentialen i den!

Kontentan av det hela är att ja, man ska gå till de coola ställerna på fredagar och lördagar då de ”coola och snygga” är ute och ja, då blir det följdaktligen svårare att komma in. Precis som det ska vara.

http://www.standardhotels.com/new-york-city/
http://www.hotelgansevoort.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar