lördag 27 mars 2010

The Nets - NBA Basketmatch



I torsdags åkte jag och Ville ut till New Jersey med NJ Transit buss, blev avsläppta mitt i ett företagsområde (fattar inte riktigt hur busschauffören tänkte...) och blev tack och lov upplockade av Peter W och hans kompanjoner som hade bil.

The Nets (New Jersey) mötte Pistons (Chicago) i Izod Area. Svenskstjärnan Jonas Jerebko spelar forward för Pistons. Vi var så stolta så över Borås-pojken! Han gjorde bra ifrån sig i början och slutet av matchen men var lite osynlig i mitten av matchen.

Det var riktigt roligt med NBA match! Det var lite mer avslappnat än NHL hockey. Det var bättre pausunderhållning med cheerleaders, musik och MASSA galna freebees jippon; T-Shirts, burritos (!) etc. De spelade musik under matchen och folk dansade i gångarna! Galet!

Vi gick på en ganska betydelselös bottenmatch så det var inga problem att få tag på biljetter. Vi blev till och med uppgraderade till mycket bra courtside platser. Men om det vänder för The Nets efter nästa säsongs draftning så kanske man bör köpa biljetter i förväg på hemsidan.

Sean Paul satt i publiken vid court side, och där är tydligen ljuset extra starkt för solglasögonen var på matchen igenom...

Tyvärr försvann vår kamera igår och jag hade inte hunnit ladda över senaste veckans bilder... Så tyvärr, inga foton från basketen...

1 kommentar:

  1. Lycka!! Ville hade 2 bilder på sin telefon! Den undre är Manhattan sett från New Jersey (där vi blev släppta av busschauffören...)

    SvaraRadera