måndag 22 februari 2010

Comedy Cellar


Ett välkänt ställe mitt i Greenwich, turister hittar hit med lätthet och vallfärdar. Men åh, det var så bra!! En hel kavalkad av riktigt bra komiker, visst, mycket snusk och sexskämt men över lag så höll komikerna en mycket hög nivå. Vi såg bland annat Colin Quinn och Darrell Hammond och vad sägs om ett sista minuten-inhopp av 30-Rocks Judah Friedlander. Riktigt schysst överraskning!

Reservation rekommenderas även på vardagar, kommer du tidigt får du kanske sitta längst fram, inget för den med dålig självdistans eftersom du garanterat kommer bli uppmärksammad och driven med ganska brutalt. De gillar svenskar...

Det är 2 shower per kväll, 21 och 23 men man kan stanna kvar och se båda. Det gjorde vi men 4 timmar komedi är ganska mycket (smiter du under showen kommer de skämta om det också...) men man får verkligen valuta för pengarna.

Inträdet varierar men det är billigare på vardagar och nästan dubbelt så dyrt på helgerna. Kolla hemsidan för inträde, vilka komiker som är aktuella samt för att reservera (ej bindande).

Hit ska vi garanterat gå igen!

http://www.comedycellar.com/

1 kommentar:

  1. Our master gelato chef pours his heart and soul in to your gelato, so that you can fill your belly. No detail is overlooked, no flavor amiss. Our handmade gelatos aren’t just artisanal, they are perfectly crafted desserts. https://bambinablue.com/

    SvaraRadera