onsdag 3 februari 2010

Socarrat





Helt fantastisk paella! Poppis ställe i Chelsea så räkna med 40 min väntetid (vi var där en tisdagskväll) om du kommer mitt i middagstid. Ta en cava eller en spansk öl i baren så länge. Trevlig och uppmärksam spansk personal med hjärta och värme för service. Vi såg att det fanns Sangria gjord på cava (alltså en ljus Sangria, lite fel med namnet då om man ska vara språkpolis...). Vi upptäckte det dock för sent, då vi redan tagit in en karaff traditionell sangria så vi kan inte uttala oss om hur cava-sangrian smakar med håller den samma klass som den mörka är det bara att "bring it on".

Vi testade ”husets” paella med skaldjur, fisk, kyckling och kött. Det var nästan för mycket av det goda. Nästa gång tar vi den med enbart skaldjur och fisk. För det blir garanterat fler gånger på Socarrat!

NY Times beskriver det såhär: Socarrat Paella Bar, named for that delectable crust that forms on the bottom of a paella pan. Communal-table and bar seating are meant to evoke Sunday dinner at a friend’s house. (Communal table är kort och gott ett enda långbord!)

http://socarratpaellabar.com/
http://nymag.com/listings/restaurant/socarrat-paella-bar/

1 kommentar: