onsdag 10 februari 2010

Phantom of the Opera, Broadway



För att se en Broadway show finns det flera sätt att få tag på discounted ticket, dvs billigare biljetter än de som säljs på tex Broadways hemsida. Vi Goolgade på ”Broadway discount tickets” och hittade lite olika siter som erbjuder billigare biljetter. Tex genom nytix.com hittade vi en discount code för Phantom of the Opera och klickade oss vidare till sidan broadwayoffers.com. Man kan boka online eller ringa, man betalar med kreditkort och kan välja om man vill få biljetterna hemskickade till sig eller om man vil hämta ut dem i biljettkassan innan showen. Vi bokade sista minuten-biljetter 3 timmar innan showen och hämtade ut biljetterna i kassan 30 min innan, det funkade jättebra! Ett annat alternativ är att gå till TKTS booth vid Time Square och köpa biljetter där på plats. De flesta Broadway teatrarna ligger ju i de krokarna så man kan ha lite is i magen och köpa på sen eftermiddag. Tänk bara på att det är inte alla shower som har den här dealen, speciellt inte nya uppsättningar eller där det är ”kändisar” med.

Vi såg Phantom of the Opera på Majestic Theatre och den var jättebra! Såklart inte lika bra som orginaluppsättningen i London (man har ju skivan liksom..;) men väldigt bra. Nuförtiden när bio är standard så är känslan av att gå på liveshower helt fantastisk! Vilket arbete, människor, dekor, rekvisita... När theme-sången drog igång och Christine och fantomen åker ner i undergjorden fick jag gåshud över hela kroppen!
http://www.nytix.com/ För discount-codes (vissa gratis, vissa måste man betala medlemskap för att få tag på) OBS! Vi tyckte denna sidan verkade lite skum så vi plockade bara koden som var gratis härifrån, vi betalade inget på denna sidan.

1 kommentar:

  1. Åh, detta vill jag oxå göra! Undra om jag kan lura med mig Mats på det...?

    SvaraRadera